Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Naughty Dog διαψεύδει ότι εργάζεται πάνω σε ένα νέο Jak & Daxter videogame

*
Θέλοντας να σβήσει τη φωτιά που άναψαν φήμες των τελευταίων ημερών, η Naughty Dog επιβεβαίωσε ότι δεν εργάζεται πάνω σε ένα νέο Jak & Daxter videogame. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Evan Wells, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει μεγάλη αναμονή για κάτι τέτοιο από το κοινό που το ζητάει, έχοντας δημιουργήσει μέχρι και μια σειρά από memes. «Δεν μου αρέσει να τους το χαλάω, αλλά δεν έχουμε κάποιο Jak & Daxter videogame σε φάση ανάπτυξης αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά. Η αλήθεια είναι πως έχουμε να δούμε νέο παιχνίδι στη σειρά για σχεδόν 12 χρόνια και μένει να δούμε πλέον αν η εταιρεία θα κάτσει να σκεφτεί την επαναφορά του αγαπημένου ντουέτου, όταν πλέον θα έχουμε και μια μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση χρηστών PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*